ΚΟΣΜΟΣ

Μπήκε στο αυτί της κατσαρίδα και έμεινε για… εννέα μέρες

Μπήκε στο αυτί της κατσαρίδα και έμεινε για… εννέα μέρες
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/DIEGO AZUBEL

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία γυναίκα στη Φλόριντα, αφού επί εννέα μέρες είχε μία κατσαρίδα μέσα στο αυτί της, η οποία εισχώρησε ενώ κοιμόνταν.

Η Κέιτι Χόλεϊ έγραψε για την τραγική της εμπειρία στον ιστότοπο SELF, περιγράφοντας την εμπειρία που είχε πριν έναν μήνα: ξύπνησε στη μέση της νύχτας επειδή ένιωθε πως κάποιος «της έβαλε ένα παγάκι» στο αριστερό της αυτί. Όμως, δεν ήταν πάγος

Η Κέιτι αμέσως έβαλε μια μπατονέτα στο αυτί της και «ένιωσε κάτι να κουνιέται». Όταν την έβγαλε έξω, δύο καφέ πόδια είχαν κολλήσει πάνω της. Σε κατάσταση σοκ ζήτησε βοήθεια από τον σύζυγό της, ο οποίος διαπίστωσε πως μέσα στο αυτί της υπήρχε μια κατσαρίδα. Προσπάθησε να τη βγάλει με τσιμπιδάκι για τα φρύδια, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βγάλει ακόμη δύο πόδια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του USA Today.

Έτσι, αποφάσισαν να πάνε άμεσα στο νοσοκομείο.

«Καθώς περπατούσα προς το αμάξι, ένιωθα την κατσαρίδα να μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο αυτί μου. Ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα. Δεν πονούσα, αλλά ήταν ψυχολογικά απαίσιο».

Ο γιατρός στα επείγοντα έβαλε στο αυτί της Κέιτι μία ειδική αλοιφή για να σκοτώσει την κατσαρίδα, όπως η ίδια αφηγείται. «Με το που έβαλε το φάρμακο ο γιατρός, η κατσαρίδα ξεκίνησε να… αντιδρά. Το να νιώθεις μία κατσαρίδα να πεθαίνει μέσα στο αυτί σου, είναι κάτι που δεν περιγράφεται».

Η Χόλεϊ αναφέρει πως χρειάστηκαν σχεδόν δύο λεπτά για να πεθάνει το ζωύφιο. Έπειτα, ο γιατρός αφαίρεσε τρία κομμάτια. Αφού γιατρός και νοσοκόμοι τη διαβεβαίωσαν πως δεν έχει απομείνει κάτι μέσα στο αυτί της γυναίκας, της χορήγησαν θεραπεία.

Όμως, η περιπέτεια δεν είχε τελειώσει

Εννέα μέρες μετά, η Χόλεϊ είχε επισκεφθεί τον οικογενειακό ιατρό της για ένα τσεκ απ, όταν αυτός πρόσεξε «κάποιο εμπόδιο» στο αυτί της. Ο βοηθός του γιατρού έπλυνε τέσσερις φορές το αυτί και έπειτα αφαιρέθηκε ακόμη ένα πόδι (σ.σ. οι κατσαρίδες έχουν έξι πόδια) καθώς και έξι ακόμη μέλη του σώματός της.

Την ίδια μέρα, ο γιατρός της γυναίκας την έστειλε απευθείας σε έναν ωτορινολαρυγγολόγο, όπου αποδείχθηκε «πως υπήρχε ακόμη κάτι εκεί μέσα».

Στη συνέχεια αφαιρέθηκαν από το αυτί της Κέιτι, το κεφάλι της κατσαρίδας, ο θώρακάς της, τα πόδια της και οι κεραίες.

«Ζητώ συγγνώμη σε όσους από εσάς θα έχουν εφιάλτες τώρα» γράφει στο Facebook η Κέιτι Χόλεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ