Μαχαίρωσαν Έλληνα φαν της Eurovision
Επίθεση από άγνωστο δέχτηκε Έλληνας φαν της Eurovision, που βρίσκεται στη Λισαβόνα για να παρακολουθήσει τη διοργάνωση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δέχτηκε επίθεση για να του πάρουν τα χρήματα που είχε για τα εισιτήρια του ημιτελικού και του τελικού.
Το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στο ξενοδοχείο όπου διαμένει.
Ο θαυμαστής του μουσικού διαγωνισμού, ο οποίος γράφει και για ιστοσελίδες, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ: Επιστολή πέντε βουλευτών για το επιτελικό κράτος: Ζητούν αλλαγές στο μοντέλο διακυβέρνησης - «Η λύση δεν είναι ο συγκεντρωτισμός»
08:43
ΕΛΛΑΔΑ
Απροσπέλαστος και σήμερα ο Κηφισός, μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Πού αλλού έχει κίνηση
08:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προσκλητήριο Ανδρουλάκη στην αντιπολίτευση για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές - «Ναι» από ΣΥΡΙΖΑ
08:24
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο Πειραιά σήμερα ο 20χρονος που σκότωσε τον 27χρονο (vid)
08:22
ΚΟΣΜΟΣ