Ομολόγησε την ενοχή του ο συλληφθείς για την απόπειρα φόνου των αστυνομικών στη Λεμεσό
Παραδέχθηκε την ενοχή του, στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο Ελληνοκύπριος, συλληφθείς ως ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας αστυνομικών, το περασμένο Σάββατο, στη Λεμεσό.
Οσυλληφθείς παραδέχθηκε ενοχή και για άλλες δύο υποθέσεις, για τις οποίες καταζητείτο και αφορούν απαγωγή και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα 28χρονο και ρίψη πυροβολισμών εναντίον του, για τις οποίες καταζητείτο.
Ο συλληφθείς οδήγησε τους αστυνομικούς σε ορεινή περιοχή της Λεμεσού και υπέδειξε σημείο, όπου εντοπίστηκε αυτόματο όπλο, το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε εναντίον των δύο αστυνομικών, εκρηκτικές ύλες, πυροκροτητής και πυροσωλήνα χειροβομβίδας.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκια τα ξημερώματα έξω από κτήριο
07:36
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Saronicos Project»: Χαρτογραφώντας τον Σαρωνικό Κόλπο - «Η έρευνα χωρίς δράση μένει θεωρία» (pics&vid)
07:32
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - Βροχές σε Θράκη και Αιγαίο το βράδυ (live map)
07:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δυναμώνει στο ΠΑΣΟΚ το «όχι στη ΝΔ» όσο πλησιάζει το συνέδριο
07:23
ΚΟΣΜΟΣ