Υπό κράτηση δύο γιατροί στην Κύπρο για τον θάνατο 10χρονου
Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκαν δύο γιατροί, που συνελήφθησαν στην Κύπρο μετά τον θάνατο 10χρονου μαθητή, με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
Οι δύο γιατροί, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται ύποπτοι για «πρόκληση θανάτου από αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις». Οι Αρχές αναφέρουν ότι εναντίον των δύο γιατρών έχει προκύψει μαρτυρία ότι είχαν εξετάσει τον μαθητή.
Ο 10χρονος μαθητής απεβίωσε την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου είχε διακομιστεί. Το δεκάχρονο αγόρι είχε τραυματιστεί, ενώ έπαιζε με συμμαθητές του στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου.
Κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται από την αστυνομία, φαίνεται ότι το παιδί έπεσε στο τσιμεντένιο δάπεδο και χτύπησε στο κεφάλι, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.
CNNi: Ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ δοκιμάζει τα όρια αντοχής του Ιράν
18:16
Γαλλία: Προφυλακίστηκε ο πατέρας που κρατούσε κλειδωμένο τον 9χρονο γιο του μέσα σε βαν από το 2024
18:04
Κατά κύματα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας (vid)
17:52
Η Ρωσία εκκενώνει το προσωπικό από το πυρηνικό εργοστάσιο Μπουσέρ του Ιράν
17:40