Υπό κράτηση δύο γιατροί στην Κύπρο για τον θάνατο 10χρονου
Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκαν δύο γιατροί, που συνελήφθησαν στην Κύπρο μετά τον θάνατο 10χρονου μαθητή, με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.
Οι δύο γιατροί, σύμφωνα με την αστυνομία, θεωρούνται ύποπτοι για «πρόκληση θανάτου από αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις». Οι Αρχές αναφέρουν ότι εναντίον των δύο γιατρών έχει προκύψει μαρτυρία ότι είχαν εξετάσει τον μαθητή.
Ο 10χρονος μαθητής απεβίωσε την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου είχε διακομιστεί. Το δεκάχρονο αγόρι είχε τραυματιστεί, ενώ έπαιζε με συμμαθητές του στο γήπεδο μπάσκετ του σχολείου.
Κάτω από συνθήκες, που διερευνώνται από την αστυνομία, φαίνεται ότι το παιδί έπεσε στο τσιμεντένιο δάπεδο και χτύπησε στο κεφάλι, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.
SPONSORED
Kοινωνικός τουρισμός για 25.000 συνταξιούχους: Ποια η προθεσμία - Πώς υποβάλλετε αίτηση
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για τo Youth Pass 2026 - Πότε ολοκληρώνεται η καταβολή των ποσών
00:30
«Δεν θα βασιλεύσω στην Ουγγαρία»: Ενθουσιασμός στην πρώτη ομιλία του νέου πρωθυπουργού Πέτερ Μαγιάρ (pics&vid)
23:58
Συμβούλιο στην Ιαπωνία ψηφίζει για την απομάκρυνση δημάρχου - Είναι αναίσθητος μήνες
23:48