Εκλογές Ιράκ: Προβάδισμα του Αμπάντι δείχνουν ανεπίσημα αποτελέσματα
Ο συνδυασμός του πρωθυπουργού Χαϊντάρ Αλ Αμπάντι φαίνεται να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στο Ιράκ, ενώ στην δεύτερη θέση ακολουθεί η συμμαχία του σιίτη κληρικού Μοκτάντα αλ Σαντρ, σύμφωνα με δηλώσεις που έκαναν στο Reuters μία πηγή της εκλογικής επιτροπής κι ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας.
Τα επίσημα πάντως εκλογικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο, Δευτέρα.
Οι Ιρακινοί ψήφισαν το Σάββατο στις πρώτες εκλογές που έγιναν μετά την ήττα του ISIS στο εσωτερικό της χώρας.
Η συμμετοχή καταγράφηκε στο 44,52%, ενώ έχει καταμετρηθεί το 92% των ψήφων, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Υψηλή Εκλογική Επιτροπή.
Η συμμετοχή χαρακτηρίζεται ως σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30