ΚΟΣΜΟΣ

«Πονάω για τα παιδιά που χάθηκαν»: Ξέσπασε ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας

«Πονάω για τα παιδιά που χάθηκαν»: Ξέσπασε ο πατέρας του μακελάρη του Τέξας

Ιδιαιτέρως συγκινημένος, ο πατέρας του δράστη του μακελειού στο σχολείου του Τέξας περιέγραψε τις στιγμές που επισκέφθηκε το παιδί του στη φυλακή και ισχυρίστηκε πως ο 17χρονος έπεφτε θύμα bullying. 

Ο Αντώνης Παγουρτζής, μίλησε με σπαρακτικά λόγια για τον 17χρονο μακελάρη, υποστηρίζοντας ότι ο γιος του έπεφτε καθημερινά θύμα bullying και μάλιστα μπροστά στην πρώην κοπέλα του. Αυτό πιστεύει ήταν και το γεγονός που του όπλισε το χέρι.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι αυτός και η γυναίκα του επισκέφθηκαν το γιο τους στη φυλακή.

«Πήγα και τον είδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η οικογένειά του, να αγκαλιάσει τις αδελφές του. Και ζήτησε συγγνώμη που μας ανακάτεψε τόσο πολύ και δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του μπροστά μου», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Δεν ήταν το παιδί αυτό που λένε στην τηλεόραση. Στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία του, από την οποία έδωσε και λίγο δύναμη στη μάνα του. Και μας είπε ότι μας αγαπάει και θα μας αγαπάει για πάντα», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένος, προσθέτοντας: «Το παιδί το πείραζαν, το χτυπούσαν, του έκαναν bullying, πολλοί, όχι ένας, γιατί δεν ήταν αδύνατο παιδί. Μάλλον η βία ήταν από πολλά άτομα, "φτιαγμένη" βία».

Σχετικά με την πρώην κοπέλα του, η οποία ήταν ανάμεσα στα θύματα, ο πατέρας του 17χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι τα είχε με την κοπέλα και του έκαναν bullying, κάτι έγινε εκεί. Και να το έκαναν επίτηδες το bullying αυτοί (...). Μπορεί να τον κορόιδευαν και μπροστά στην κοπέλα, γι΄ αυτό πρέπει να έγινε αυτό που έγινε. Το αγόρι μου δεν είναι άνδρας, είναι παιδί. Δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στο παιδί, είναι κι άλλοι υπεύθυνοι».

Για το γεγονός, δε, ότι κατηγορούν και τον ίδιο ως «λάτρη όπλων», είπε: «Τι να πω και τι να απαντήσω, σε αυτά που λένε αυτοί; Αυτό είναι ψέματα. Απλώς το είχα για χόμπι, γιατί ήμουν ναυτικός. Ψάρευα και πήγαινα για κυνήγι».

Ακόμη, ο πατέρας του μακελάρη επέρριψε ευθύνες στο σχολείο σημειώνοντας πως αν υπήρχαν προβλήματα με τον γιο του θα έπρεπε να ειδοποιηθεί η οικογένεια. «Είναι άδικο αυτό που γίνεται και για τα παιδιά που χάθηκαν».

Και κατέληξε ο πατέρας του μακελάρη, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Πονάω και για αυτά (τα θύματα). Για όλα πονάω. Και για τα παιδιά που έφυγαν πονάω. Δεν έφταιγαν τα παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ