Πούτιν και Άμπε συζήτησαν για τις εξελίξεις με τη Β. Κορέα
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε όλες τις πλευρές που εμπλέκονται στην υπόθεση της Βόρειας Κορέας να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, ενώ ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας η Πιονγιάνγκ να εγκαταλείψει πλήρως όλα τα πυρηνικά όπλα, μετά την συνάντησή τους στην Μόσχα.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ότι είναι σημαντική η αναζήτηση με υπομονή μαζί με την Ιαπωνία λύσης που θα επιτρέψει στις δύο χώρες να υπογράψουν τελικά ειρηνευτική συνθήκη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία θα εξυπηρετεί τα στρατηγικά συμφέροντα και των δύο πλευρών.
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να επιταχύνουν κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες στα διαφιλονικούμενα νησιά του Ειρηνικού, τα οποία η Μόσχα κατέλαβε από την Ιαπωνία στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
00:30
Αποκάλυψη Τραμπ: Με πήραν «σηκωτό» από κτήριο υπό κατάρρευση στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου
23:59
Νέες απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης για επιθέσεις σε τάνκερ σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
23:50
Ιρανικά δεξαμενόπλοια χτυπήθηκαν από αμερικανικούς πυραύλους κοντά στα νησια Χαργκ και Τζασκ
23:47