Επίθεση στη Λιέγη: Η στιγμή που ο ένοπλος πέφτει νεκρός από πυρά αστυνομικών

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στην Λιέγη και συγκεκριμένα από τη στιγμή που πέφτει νεκρός ο δράστης, από τα πυρά των αστυνομικών, δημοσιοποίησε το ρωσικό Ruptly.
Ο ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αστυνομικούς κι έναν διερχόμενο πολίτη, ενώ στη συνέχεια, στην προσπάθειά του να διαφύγει, οχυρώθηκε σε σχολικό κτίριο, κρατώντας ως όμηρο μια γυναίκα.
Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις, έπεσε νεκρός και ο ίδιος.
Σύμφωνα με την γαλλική Le Parisien, ο ένοπλος ονομάζεται Benjamin H. και γεννήθηκε το 1982 στο Βέλγιο.
Μάλιστα, είχε αποφυλακιστεί μόλις χθες, Δευτέρα, έχοντας εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για κλοπές και ναρκωτικά.
Οι βελγικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της τρομοκρατίας.

















Μητσοτάκης στο CNBC: Εφαρμόζουμε μεταρρυθμίσεις - Προσελκύουμε άμεσες ξένες επενδύσεις (vid)
10:06
L Factor: Πολλαπλασιάζουμε το καλό με κάθε μας πράξη - Η στρατηγική και οι πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας της LAMDA Development
10:04
Το καλοκαιρινό ραντεβού Μητσοτάκη - Ερντογάν στην Άγκυρα και το unSAFE «παιχνίδι» στην ΕΕ
10:02
«Οι Μηχανικοί του Αύριο θα είναι Πολυμήχανοι» - Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με το ΕΜΠ
10:00