ΚΟΣΜΟΣ

Οι γονείς νίκησαν: Έφυγε από το σπίτι του ο 30χρονος Μάικλ Ροτόντο

Οι γονείς νίκησαν: Έφυγε από το σπίτι του ο 30χρονος Μάικλ Ροτόντο
Youtube/Evicted 30-Year-Old Michael Rotondo Leaves Parents' New York Home

Οι γονείς του 30χρονου Μάικλ Ροτόντο, οι οποίοι είχαν λάβει δραστικά μέτρα για να τον κάνουν να αποχωρήσει από το σπίτι τους στη Νέα Υόρκη και να βρει επιτέλους μία εργασία, νίκησαν τη δικαστική διαμάχη την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. είχαν υποβάλει μήνυση σε βάρος του) και ο γιος τους επιτέλους «άνοιξε τα φτερά του» και έφυγε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, έφυγε λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας που του είχε δοθεί από την εισαγγελέα. Μάλιστα, καθώς αποχωρούσε, χαιρετούσε τους δημοσιογράφους.

Το πρωί της Παρασκευής, τους είχε πει πως κάλεσε την αστυνομία επειδή ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να πάρει πίσω τα παιχνίδια Lego του, με τα οποία έπαιζε όταν ήταν οκτώ ετών.

Ο πατέρας του δήλωσε πως δεν επέτρεψε στον γιο του να εισέλθει στο υπόγειο και να ψάξει για τα τουβλάκια και επέμενε πως θα του τα φέρει ο ίδιος.

Ο 30χρονος αφού αποχώρησε από το σπίτι των γονιών του δήλωσε πως δεν θέλει καμία επαφή ούτε με τη μητέρα του, ούτε με τον πατέρα του.

ΗΠΑ: Γονείς μήνυσαν τον 30χρονο γιο τους για να φύγει από το σπίτι τους

Σύμφωνα με το BBC, ο Ροτόντο θα μείνει για μία εβδομάδα σε σπίτι, το οποίο ενοικίασε μέσω Airbnb, στις Συρακούσες και έπειτα θα μετακομίσει σε έναν μακρινό του ξάδελφο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ