ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 15χρονο... κατά λάθος

Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου 15χρονο... κατά λάθος
EPA/JUSTIN LANE/ Φωτογραφία Αρχείου

Ο 15χρονος Λεσάντρο Γκουζμάν-Φελίζ έχασε τη ζωή του την Τετάρτη στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, όταν έξι άντρες τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον άλλον. 

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει τους πέντε από τους έξι ύποπτους, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την επίθεση. Έχει γνωστοποιηθεί το όνομα ενός από αυτούς ο οποίος έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία σε δεύτερο βαθμό.

Παρότι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα πολλές πληροφορίες για την υπόθεση, φαίνεται ότι οι ύποπτοι πέρασαν τον άτυχο 15χρονο για κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο εμπλέκεται σε υπόθεση με ροζ βίντεο.

Στο βίντεο, το οποίο αρχίζει με την στιγμή που οι δράστες αρπάζουν τον Γκουζμάν-Φελίζ, φαίνεται σχεδόν ολόκληρη η επίθεση, στη διάρκεια της οποίας οι δράστες μαχαιρώνουν επανειλημμένα τον Γκουζμάν-Φελίζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γκουζμάν-Φελίζ υπέστη πολλαπλές μαχαιριές, η σοβαρότερη εκ των οποίων ήταν στο λαιμό, και έχασε τη ζωή του λίγο αργότερα από αιμορραγία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ