Σεισμική δόνηση στο Μεξικό
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την ακτή του Μεξικού στον Ειρηνικό σήμερα, 88 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά ανοικτά της πόλης Σιουτλάν, στην πολιτεία Τζαλίσκο, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS).
Το USGS υπολόγισε το βάθος του σεισμού στα 10 χιλιόμετρα.
Ο Λουίς Φελίπε Πουέντε, επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, έγραψε στο Twitter ότι ο σεισμός έγινε ελαφρά αισθητός και ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές.
Το Μεξικό έχει πληγεί από πιο ισχυρούς σεισμούς τους τελευταίους μήνες, μεταξύ των οποίων δύο τον Σεπτέμβριο, οι οποίοι μαζί προκάλεσαν τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων και την κατάρρευση πολλών κτιρίων.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Μικρολίμανο:Ποιός είναι ο διαβόητος κακοποιός «Τίτι» με τα 4 ονόματα που σήκωσε όπλο σε αστυνομικούς
11:49
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός εντοπίστηκε ο 50χρονος που αγνοούνταν στα Μάλια της Κρήτης - Βρέθηκε απαγχονισμένος
11:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγαπηδάκη για την ξαφνική αδιαθεσία: Ευγνώμων για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές
11:25
ΕΛΛΑΔΑ
Χανιά: Ένοχος ο 47χρονος για κακοποίηση του 16χρονου γιου του που είναι στο φάσμα του αυτισμού
11:23
ΕΛΛΑΔΑ