Νεκρός ένας από τους γιους του ηγέτη του ISIS
Ένας από τους γιους του ηγέτη του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, φέρεται να σκοτώθηκε στην πόλη Χομς της Συρίας.
«Ο Χουνταϊφα αλ Μπαντρί…ο γιος του χαλίφη…σκοτώθηκε σε μια επιχείρηση ενάντια στους Νουσαϊρίγια και τους Ρώσους στο θερµοηλεκτρικό σταθµό στη Χομς», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο του ISIS, επισυνάπτοντας τη φωτογραφία ενός αγοριού που φέρεται να είναι ο γιος του ψευδο-χαλίφη της οργάνωσης, και ο οποίος κρατά ένα όπλο.
Σημειώνεται σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για τη ζωή του, ο Αμπου Μπακρ αλ Μπαγκντάντι είχε δύο γυναίκες και έξι παιδιά, ωστόσο είναι άγνωστο εάν ακολούθησαν ιδεολογικά τον πατέρα του ή πού βρίσκονται σήμερα.
ΚΟΣΜΟΣ
Οι επιστήμονες είναι σχεδόν βέβαιοι ότι βρήκαν μια πύλη προς την πέμπτη διάσταση
09:35
ΚΟΣΜΟΣ
Τραμπ: Ο αμερικανικός στρατός χτίζει «μεγάλο συγκρότημα» κάτω από την αίθουσα χορού του Λευκού Οίκου
09:32
ΕΛΛΑΔΑ
Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν στον Ψηλορείτη - Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης
09:25
ΕΛΛΑΔΑ
Εγκλωβισμένοι στη Γαύδο μαθητές από σχολείο της Βούλας - Πιθανή η επιστροφή τους με φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού (vid)
09:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ