Ματέο Σαλβίνι: Βουτιά στην πισίνα της... Μαφίας
«Ο αγώνας ενάντια στη Μαφία αποτελεί προτεραιότητα για μένα και την κυβέρνησή μου. Θα ήθελα, στο τέλος της διαδρομής, να με θυμούνται ως έναν από αυτούς που πολέμησαν την Καμόρα, τη Ντραγκέτα, τη Μαφία, περισσότερο από άλλους».
Αυτά τα λόγια ανήκουν στον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε εταιρία στην επαρχία της Σιένα, η οποία ανήκε σε έναν επιχειρηματία-μέλος της Κόζα Νόστρα πριν κατασχεθεί το 2007.
Παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών, δεν δίστασε να απολαύσει και το μπάνιο του στην πισίνα που βρίσκεται στην κατασχεμένη έκταση, λέγοντας μάλιστα: «τι καλύτερο από το να κολυμπήσει κανείς στην πισίνα που κατασχέθηκε από το “αφεντικό”».
Λίγο αργότερα τόνισε πως «πρέπει να αφήσουμε αυτούς τους κυρίους μόνο με τα εσώρουχα», εξηγώντας πως ο μόνος τρόπος «να πολεμήσουμε τη μαφία, είναι να πάρουμε τα πάντα».
Δύο συλλήψεις νεαρών για επίθεση σε ανήλικο στη Θεσσαλονίκη
16:17
Το Κίεβο σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις σε ρωσικά πλοία με τη βοήθεια της Νορβηγίας λέει η Μόσχα
16:08
Καθηγητής μουσικής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριάς του στην Κρήτη
15:57
Τραμπ: «Απογοητευτικό» το ΝΑΤΟ - Κανείς δεν κατάλαβε τίποτα
15:51