Σαλβίνι: Θα ζητήσω να σταματήσουν οι αφίξεις πλοίων διεθνών αποστολών με μετανάστες στην Ιταλία
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι έκανε γνωστό ότι θα ζητήσει την Πέμπτη στην τριμερή συνάντηση στο Ίνσμπρουκ, με τους υπουργούς Εσωτερικών της Αυστρίας και της Γερμανίας, να μην κατευθύνονται προς την Ιταλία όλα τα πλοία ευρωπαϊκών αποστολών που διασώζουν μετανάστες και πρόσφυγες.
Με ανάρτησή του στο Τwitter, ο Ματέο Σαλβίνι επανήλθε στο θέμα του μεταναστευτικού και του προσφυγικού, τονίζοντας:
"Την Πέμπτη θα φέρω στην ευρωπαϊκή σύνοδο του Ίνσμπρουκ το αίτημα να σταματήσουν οι αφίξεις στα ιταλικά λιμάνια των πλοίων των διεθνών αποστολών. Δυστυχώς οι ιταλικές κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε ετών είχαν υπογράψει συμφωνίες βάσει των οποίων, όλα αυτά τα πλοία μπορούσαν να ξεφορτώνουν τους μετανάστες στην Ιταλία".
Στις αρχές του Ιουλίου, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Λέγκα, πρότεινε τον σχηματισμό «μιας συμμαχίας στην Ευρώπη μεταξύ των κινημάτων που συμμερίζονται την ιδεολογία της Λέγκας» στην οποία θα συμμετέχουν «όλα τα ελεύθερα και κυρίαρχα κινήματα που θέλουν να υπερασπιστούν τους λαούς και τα σύνορά τους».
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής συντάξεων Μαρτίου στους δικαιούχους
03:00
Τι να προσέξουν οι καταναλωτές στις χειμερινές εκπτώσεις που λήγουν τέλη Φλεβάρη
02:00
«Ανακαινίζω»: Νέο πρόγραμμα προ των πυλών - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
01:00
Η εφαρμογή Agro-Verify φέρνει τον ψηφιακό έλεγχο από το χωράφι στο ράφι - Ποια η λειτουργία του
00:30