Ο Ντομινίκ Ράαμπ νέος υπουργός για το Brexit
Τον Ντομινίκ Ράαμπ διόρισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι ως νέο υπουργό για το Brexit μετά την παραίτηση του προκατόχου του.
«Η βασίλισσα ενέκρινε τον διορισμό του βουλευτή Ντομινίκ Ράαμπ ως υπουργού για την Έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση», σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο της Μέι.
Ο Ράαμπ ήταν προηγουμένως υπουργός Στέγασης.
Μίνι πολιτική κρίση
Πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν ότι ο Ντέιβιντ Ντέιβις προχώρησε στην παραίτησή του επειδή διαφώνησε με τη βρετανίδα πρωθυπουργό για τη νέα τελωνειακή ρύθμιση.
Παραιτήθηκε ο αρμόδιος υπουργός για το Brexit
Η Τερέζα Μέι το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει βαθιές διαφωνίες εντός του υπουργικού συμβουλίου για τη μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ.
Λίγο μετά την παραίτηση του Ντέιβιντ Ντέιβις, ήρθε και η παραίτηση του υφυπουργού που είναι αρμόδιος για το Brexit, Στιβ Μπέικερ, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.
«Ο Στιβ Μπέικερ, υφυπουργός του Brexit, παραιτήθηκε από την κυβέρνηση», έγραψε ο επικεφαλής πολιτικός ανταποκριτής της Telegraph, Κρίστοφερ Χόουπ στο Twitter.
Συναγερμός για τις κυβερνοεπιθέσεις στην Ευρώπη: Χάκερ έσβησαν ξανά τα ψυγεία σούπερ μάρκετ
17:10
«ΗΠΑ, ο μεγαλύτερος εχθρός της συμφωνίας για τα πυρηνικά όπλα»: Το Ιράν απαντά στις νέες απειλές
17:04
Μαθητές απεγκλωβίστηκαν μετά από κατολίσθηση στη Σάμο - Καλά στην υγεία τους και οι έξι
16:59
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ: Το CNN Greece σε εκλογικό κέντρο του Χιούστον - Αντίστροφη μέτρηση για τις ενδιάμεσες εκλογές
16:54