ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό της

ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό με το αυτοκίνητό της
Monterey County Sheriff's Office/via REUTERS

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, καθώς όχι μόνο επέζησε από «βουτιά» σε γκρεμό με το όχημά της, αλλά άντεξε και μία εβδομάδα εκεί, μέχρι να την εντοπίσουν.

Περιπατητές εντόπισαν ζωντανή την Άντζελα Χερνάντεζ το βράδυ της Παρασκευής, αφού είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων. Η 23χρονη κατάφερε να μείνει ζωντανή, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της.

Όταν τη βρήκαν είχε τις αισθήσεις της και ήταν τραυματισμένη στον ώμο. Διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας ήταν σχετικά καλή και σταθερή αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, φαινόταν να έχει πάθει διάσειση.

Η Χερνάντεζ είπε στις αρχές, ότι στις 6 Ιουλίου κι ενώ οδηγούσε, έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. «Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ηταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφέρει με το Reuters.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ