Δολοφονία 11 οδηγών ταξί την ώρα που επέστρεφαν από κηδεία
Ένδεκα οδηγοί μίνιμπας ταξί από τη Νότια Αφρική σκοτώθηκαν από σφαίρες και τέσσερις τραυματίστηκαν, αφού έπεσαν σε ενέδρα αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον τους στην επαρχία Κουαζούλου Νατάλ.
Τα θύματα επέστρεφαν στο Γιοχάνεσμπουργκ μετά την κηδεία ενός συναδέλφου τους το Σάββατο το βράδυ, όταν έπεσαν στην ενέδρα, διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας Κεχλά Σιτόλε.
«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι 11 δολοφονηθέντες βρίσκονταν μεταξύ 17 ανθρώπων που επέστρεφαν από μια κηδεία. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δύο δεν έπαθαν το παραμικρό» επισήμανε ο αξιωματικός.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Τα ιδιωτικά μίνιμπας αποτελούν σημαντικό μέσο μεταφοράς για εκατομμύρια Νοτιοαφρικανούς, ωστόσο οι συμπλοκές μεταξύ των αντίπαλων ομάδων ταξί είναι συχνές, καθώς ανταγωνίζονται για τα δημοφιλέστερα και πιο επικερδή δρομολόγια.
Κούρδοι αυτονομιστές επιχείρησαν να περάσουν στο Ιράν και συγκρούστηκαν με τους Φρουρούς της Επανάστασης
19:07
Μητσοτάκης για ψηφιακό δικαστικό φάκελο: Εξοικονομούμε χρόνο, περιορίζουμε τη γραφειοκρατία
18:55
Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του
18:48
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έκκληση στην 16χρονη που αγνοείται: «Είμαστε εδώ για σένα» (vid)
18:46