«Παρθενικό» στρατιωτικό πλήγμα σε ISIS από Ρώσους μέσω υποβρυχίου
Για πρώτη φορά έπληξε η Ρωσία στόχους του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία με πυραύλους Κρουζ που εκτοξεύθηκαν από υποβρύχιό της που επιχειρεί στην Μεσόγειο, όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Πούτιν κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης είπε επίσης πως οι αρχές της Ρωσίας δεν πρέπει να ανοίξουν τις συσκευές καταγραφής των δεδομένων πτήσης του ρωσικού αεροσκάφους Su-24 που καταρρίφθηκε από την τουρκική πολεμική αεροπορία, χωρίς την παρουσία διεθνών ειδικών.
Ο Σεργκέι Σόιγκου από την πλευρά του δήλωσε πως τα αεροσκάφη της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν τις τελευταίες τρεις μέρες 300 αεροπορικές επιδρομές, πλήττοντας πάνω από 600 «τρομοκρατικούς» στόχους στη Συρία.
SPONSORED
Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο παρέσυρε τετράχρονο παιδί - Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός
10:41
Νέα έρευνα: Η απώλεια της βιοποικιλότητας απειλεί άμεσα την ανθρώπινη υγεία
10:29
ΕΕ: Συμφωνία κρατών μελών για απαγόρευση υπηρεσιών AI που δημιουργούν σεξουαλικές εικόνες
10:20
Ισθμός Κορίνθου: Εικόνες από την διάσωση της ανήλικης που βρέθηκε μέσα στο νερό (pics&vid)
10:10