Νέα προσφυγή του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον σε τουρκικό δικαστήριο
Σε νέα προσφυγή σε τουρκικό δικαστήριο προχώρησε ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον, ο οποίος αδυνατεί να φύγει από τη χώρα.
Ο πάστορας, ο οποίος έχει τεθεί στο επίκεντρο της έντασης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας, ζητά να αρθεί η κατ' οίκον κράτηση και η ταξιδιωτική απαγόρευση που του έχουν επιβληθεί, δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του στο Reuters.
Στο έγγραφο της προσφυγής, το οποίο είδε το πρακτορείο ειδήσεων, αναφέρεται πως το δικαστήριο πρέπει να σταματήσει οποιεσδήποτε μη νόμιμες πολιτικές παρεμβάσεις και να άρει τις προβλέψεις δικαστικού ελέγχου που έχουν επιβληθεί στον Μπράνσον.
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε πως η χώρα του θα μποϊκοτάρει τα αμερικάνικα ηλεκτρονικά προϊόντα, κλιμακώνοντας έτσι την ένταση με την άλλη πλευρά.
Τροχαίο ατύχημα στην Παραλιακή: Ανατράπηκε μηχανή, τραυματίστηκε ο οδηγός-Προβλήματα στην κυκλοφορία
08:01
Τραμπ σε Βρετανία: «Σας έσωσα, αν το Ιράν είχε πυρηνικό όπλο, θα το χρησιμοποιούσε στην Ευρώπη»
07:52
Quest Συμμετοχών: Πώς Apple, Uni Systems και ACS στηρίζουν την ανάπτυξη του ομίλου
07:42
Τα οικονομικά προβλήματα γερνάνε γρηγορότερα τον εγκέφαλο, σύμφωνα με νέα μελέτη
07:31