«Είμαι πάρα πολύ καλά»: Ο Κώστας Γαβράς για τον «θάνατό» του
Fake news o «θάνατος» του Κώστα Γαβρά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος μερικά λεπτά αργότερα.
Ο διάσημος σκηνοθέτης, μιλώντας ζωντανά στην ΕΡΤ-1 και την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», δήλωσε: «είναι περίεργα πράγματα αυτά» και πως «κάποια κακά νέα που γίνονται ως αστεία από κάποιους, μέχρι να διερευνηθούν, γίνονται πιστευτά από την κοινή γνώμη».
Ο Κώστας Γαβράς, 85 ετών, που έδειχνε να το διασκεδάζει όλο αυτό λέγοντας «το υποδεχτήκαμε γελώντας. Το διασκεδάσαμε…», σημείωσε ακόμα ότι «πέρασα τους δυο τελευταίους μήνες στην Ελλάδα σαν τουρίστας» και έκλεισε λέγοντας: «είμαι πάρα πολύ καλά, σας διαβεβαιώνω».
Σάλος με τον διαδικτυακό «θάνατο» του Κώστα Γαβρά
Η είδηση για τον θάνατο του διάσημου σκηνοθέτη έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσω ενός ψεύτικου λογαριασμού, που φαινόταν να ανήκει στην υπουργό Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, η οποία λίγες ώρες πριν είχε αναλάβει τα καθήκοντα της.
Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24
Ιστορίες εκδίκησης, ζόμπι της Αποκάλυψης και τα swing του Χιώτη: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:19
Nεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή εντοπίστηκε ο 25χρονος αγνοούμενος από το Μαρούσι
08:13
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11