ΚΟΣΜΟΣ

59χρονη κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονου στην Ίμπιζα - Με βίασε, δηλώνει η ίδια

59χρονη κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονου στην Ίμπιζα - Με βίασε, δηλώνει η ίδια
Pixabay

Στο εδώλιο κάθισε η 59χρονη Gail Dickinson, η οποία κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 14χρονο γιο μίας φίλης της στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Η γιαγιά του ανηλίκου είδε την 59χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με το παιδί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμεναν όλοι μαζί.

Κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης της η Dickinson ισχυρίστηκε πως η σεξουαλική επαφή δεν ήταν συναινετική, καθώς ο 14χρονος ήταν αυτός που της επιτέθηκε.

Όπως είπε στο δικαστήριο, «συνέβη ξαφνικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα», και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του συμβάνοντος.

«Σοκαρίστηκα. Τον έσπρωξα και του είπα ‘όχι, σταμάτα’. Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε», είπε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η 59χρονη υποστήριξε πως ο ανήλικος είχε πάθει «εμμονή» μαζί της, κάτι που την είχε τρομοκρατήσει.

Στην κατάθεσή της η γιαγιά του 14χρονου έδωσε μία διαφορετική οπτική της υπόθεσής, όμως, τονίζοντας πως η Dickinson είχε κάνει άσεμνα σχόλια στο παιδί, ακόμη και μπροστά της.

Αποκαλύπτοντας όσα έλαβαν χώρα στο μπαλκόνι, δήλωσε σοκαρισμένη. «Του έλεγε τι να κάνει και υπάκουε, σαν ρομπότ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο 14χρονος είπε στο δικαστήριο πως πριν το περιστατικό είχε βγει για ποτό με την μητέρα του και την Dickinson και παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Αποκάλυψε πως η 59χρονη ήταν αυτή που τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις, όμως αυτός πήγε στο δωμάτιό της.

«Είμαι έκπληκτος με το ότι συνέβη. Όταν ξύπνησαν το πρωί αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω. Δεν θα συνέβαινε αν ήμουν νηφάλιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ