ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Σινσινάτι των ΗΠΑ

Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε τράπεζα στο Σινσινάτι των ΗΠΑ
twitter

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε τράπεζα στο Σινσινάτι των Ηνωμένων Πολιτειών, το πρωί της Πέμπτης, θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές. Ο δράστης είναι επίσης νεκρός.

Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας Eliot Isaac, ο δράστης μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στην πλατεία Fountain Square στο κέντρο της πόλης, από το υπόγειο γκαράζ. Άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως και κατευθύνθηκε προς το λόμπι.

Οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν και ο δράστης είναι νεκρός, πρόσθεσε ο Isaac. Από τα πυρά τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις υπέκυψαν στα τραύματά τους. Δεν διευκρινίστηκε αν τα θύματα ήταν πελάτες του υποκαταστήματος ή αστυνομικοί.

Ο δήμαρχος της πόλης John Cranley, ανέφερε ότι ο δράστης στόχευε αθώους ανθρώπους. Το κίνητρο του ενόπλου παραμένει άγνωστο.

Μια περιοχή στο κέντρο της πόλης αποκλείστηκε από την αστυνομία και πολλά ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο όπου βρίσκεται η τράπεζα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Leonard Cain, ο οποίος έμπαινε στην τράπεζα την ώρα του συμβάντος. Σύμφωνα με το Cincinnati.com, ο ίδιος είδε τον δράστη να πυροβολεί μια γυναίκα, την ώρα που έμπαινε και εκείνη στην τράπεζα. Όπως είπε, οι γύρω της προσπαθούσαν να την ειδοποιήσουν, όμως εκείνη φόραγε ακουστικά και δεν τους άκουγε.

«Πέρασε την πόρτα και την πυροβόλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Cain, λέγοντας πως άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ