Μόσχα: Δεν έχει γίνει συζήτηση για επίσκεψη Τσίπρα το 2018
«Μέχρι στιγμής, το ζήτημα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει συζητηθεί», δήλωσε σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για πιθανό ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα εντός του 2018, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Interfax.
Σημειώνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός, ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή από την 83η ΔΕΘ είχε δηλώσει πως: «Έχω πρόσκληση να επισκεφθώ τη Μόσχα μέσα στο 2018 και να συναντηθώ με τον πρόεδρο Πούτιν».
Επίσης, επισήμανε ότι «το προηγούμενο διάστημα οι σχέσεις μας πέρασαν μια μικρή περιπέτεια, δώσαμε τα μηνύματα που έπρεπε να δώσουμε», προσθέτοντας ότι «τώρα δουλεύουμε για να ενισχυθεί η συνεργασία σε μια σειρά από τομείς».
«Πέρασαν» οι νέες διατάξεις για τα ταξί - Επιδότηση έως 20.000 για την ηλεκτροκίνηση
10:40
Ιράκ: 15 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα εναντίον ένοπλων σιιτικών οργανώσεων
10:38
Οι ημιτελικοί των playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αμέτρητες αγορές στα καταστήματα Allwyn
10:34
Η Βόρεια Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης λέει ο Κιμ Γιονγκ Ουν
10:28