Ο απολογισμός του έργου της Κομισιόν από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ
Οκτώ μήνες πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2019, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παρουσιάζει σήμερα στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο τον απολογισμό του έργου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Η συζήτηση στην ολομέλεια αρχίζει στις 10.00 (ώρα Ελλάδος) με την τέταρτη και τελευταία ομιλία του προέδρου της Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, για «την Κατάσταση της Ένωσης».
Ο κ. Γιούνκερ αναμένεται να παρουσιάσει το έργο της Επιτροπής στους δέκα τομείς προτεραιότητάς που ο ίδιος είχε θέσει και να αναλύσει τον σχεδιασμό για το υπόλοιπο της θητείας του μέχρι τις ευρωεκλογές.
Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα κάνουν τον δικό τους απολογισμό του έργου της Επιτροπής και θα επισημάνουν αυτά που θέλουν να δουν να επιτυγχάνονται μέχρι τον Μάιο του 2019.
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40
«Ήταν τυχεροί»: Με πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον ώμο η κατάρριψη του F-15 λέει ο Τραμπ
22:29
Η Ρωσία καλεί τις ΗΠΑ να «εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα» στο Ιράν
22:17