ΚΟΣΜΟΣ

Μέριλαντ: Αιματηρή επίθεση με τρεις νεκρούς

Μέριλαντ: Αιματηρή επίθεση με τρεις νεκρούς
EPA/SCOTT SERIO

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός από το περιστατικό με πυροβολισμούς σε κέντρο διανομής φαρκακευτικών ειδών στην πόλη Πέριμαν, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις Αρχές και όπως μετέδωσε το CNNi. 

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και άνδρες του FBI, ο δράστης συνελήφθη όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της περιοχής, σημειώνοντας πως ήταν ο μόνος ένοπλος και ότι είναι βαριά τραυματισμένος.

Το γραφείο του σερίφη προέτρεψε νωρίτερα τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή ωστόσο σύμφωνα με νεότερες ανακοινώσεις, δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος.

Πληροφορίες του CNNi αναφέρουν ότι οι Αρχές απάντησαν σε αναφορές για πυροβολισμούς περίπου στις 9 π.μ. (τοπική ώρα). Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο NBC ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν κοντά σε μια αποθήκη ότι εκεί έσπευσαν 20-30 αστυνομικοί, όπως και ασθενοφόρα.

«Παρακολουθούμε στενά το τραγικό περιστατικό. Προσευχόμαστε για όσους εμπλέκονται στο επεισόδιο. Η πολιτεία είναι έτοιμη να συνδράμει όπου χρειάζεται», δήλωσε νωρίτερα ο κυβερνήτης της περιοχής Λάρυ Χόγκαν.

Η πόλη Πέριμαν βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ βορειανατολικά της Βαλτιμόρης. Στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται μια εκκλησία και επιχειρήσεις και είναι πλησίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Aberdeen Proving Ground.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ