ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα πίσω από την αιματηρή επίθεση στο Μέριλαντ

Γυναίκα πίσω από την αιματηρή επίθεση στο Μέριλαντ
EPA/SCOTT SERIO

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός από το περιστατικό με πυροβολισμούς σε κέντρο διανομής φαρκακευτικών ειδών στην πόλη Πέριμαν, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπως μετέδωσε το CNNi

Έπειτα από μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν και άνδρες του FBI, ένα άτομο συνελήφθη όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της περιοχής.

«Βάσει των όσων γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πρόκειται για έναν μονάχα ύποπτο. Βρίσκεται υπό κράτηση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο» δήλωσε ο ίδιος, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Όπως μεταδίδει το CNNi o δράστης είναι γυναίκα, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα από την αστυνομία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πυροβολώντας το κεφάλι της δύο φορές.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), αφού ακούστηκαν πυροβολισμοί από την αποθήκη του κέντρου διανομής της εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Rite Aid.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τη συνδρομή πρακτόρων της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της ομοσπονδιακής αρχής όπλων και εκρηκτικών, σύμφωνα με τις Αρχές.

Μια πηγή από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι αξιωματούχοι πιστεύουν πως η ύποπτη είχε επαγγελματικές διαφορές με την εταιρεία.

Στο κέντρο Rite Aid εργάζονται περίπου 1000 υπάλληλοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ