ΚΟΣΜΟΣ

Συγκέντρωσε 30.000 δολάρια, απλά με το να... κοιμάται αγκαλιά με γάτες (pics)

Συγκέντρωσε 30.000 δολάρια, απλά με το να... κοιμάται αγκαλιά με γάτες (pics)
Facebook/Safe Haven Pet Sanctuary Inc.

Γάτες, καναπές, ύπνος όλη μέρα και για καλό σκοπό; Κι όμως γίνεται!

Τα παραπάνω περιγράφουν την καθημερινότητα του Terry Laurmen. Ο 75χρονος λατρεύει τις γάτες, είναι εθελοντής σε ένα τοπικό καταφύγιο και κοιμάται σε κάθε γωνιά αγκαλιά με τα αγαπημένα του ζώα. Μάλιστα, κατάφερε να βοηθήσει τους φίλους του, αφού εξαιτίας φωτογραφιών του που έγιναν viral, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων για το καταφύγιο.

Μέσα σε δύο μόλις ημέρες, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 30.000 δολαρίων (25.489 ευρώ).

«Οι άνθρωποι έκαναν δωρεές 1,2 ή 5 δολαρίων» αναφέρει στο CNNi, η Elizabeth Feldhausen, ιδρύτρια του Wisconsin Safe Haven Pet Sanctuary στο Γκριν Μπέι του Ουισκόνσιν. Το κέντρο αναλαμβάνει ζώα με ιδιαίτερες ανάγκες ή σωματικά προβλήματα.

Πριν έξι μήνες, ο Laurmen μόλις είχε βγήκε σε σύνταξη (εργαζόταν ως καθηγητής ισπανικών) επισκέφθηκε το καταφύγιο, με μία βούρτσα στο χέρι και ξεκίνησε να περιποιείται τις γάτες. Σύμφωνα με τον ίδιο, επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος γιατί ένιωθε «οικεία».

terry


Πηγή: Facebook/Safe Haven Pet Sanctuary Inc.

«Δεν έχουν κλουβιά και προτιμώ να συναναστρέφομαι με γάτες υπό φυσιολογικές συνθήκες».

Αυτή η επίσκεψη επαναλήφθηκε την επόμενη μέρα μέχρι που καθιερώθηκε: «Απλά έγινε εθελοντής. Ξέρει όλες τις γάτες και διασκεδάζει τόσο πολύ μαζί τους. Φαίνεται πως είναι το πάθος του για ζωή» δηλώνει η Feldhausen.

Όταν το καταφύγιο κοινοποίησε στα social media την πρώτη φωτογραφία του 75χρονου που κοιμόταν με μία γάτα, το ζώο υιοθετήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες.

terry2


Πηγή: Facebook/Safe Haven Pet Sanctuary Inc.

Από εκείνη τη μέρα και έπειτα, το καταφύγιο ανεβάζει φωτογραφίες κάθε φορά που ο Terry κοιμάται με κάποια από τις γάτες.

This 75-year-old spends his days napping with kittens. And he's raised more than $30,000 doing it
By Christina Maxouris and Saeed Ahmed, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ