Λαγκάρντ: ΔΝΤ και Αργεντινή βρίσκονται «κοντά» σε συμφωνία
Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε την Τρίτη (25/9) ότι η Αργεντινή και ο διεθνής οργανισμός βρίσκονται «κοντά» στην επίτευξη συμφωνίας για την ενίσχυση ενός προγράμματος για να αντιμετωπισθεί η νομισματική κρίση της χώρας της Λατινικής Αμερικής που έχει προκαλέσει συνεχιζόμενη αναταραχή στις αγορές.
«Είχα μια πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο (Μαουρίσιο) Μάκρι», τόνισε με tweet της η επικεφαλής του ΔΝΤ.
«Είμαστε κοντά στην τελική γραμμή», πρόσθεσε αναφορικά με την αναθεώρηση μιας συμφωνίας που επετεύχθη τον Ιούνιο μεταξύ της λατινοαμερικάνικης χώρας και του Ταμείου για τη χορήγηση δανείου ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Αργεντινή το οποίο το Μπουένος Άιρες επιδιώκει την αναδιάρθρωση του.
Ο ΚΑΡΟΛΟΣ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ: Η υπόθεση Άντριου «δοκιμάζει» τη μοναρχία: Η μεγαλύτερη κρίση από τον θάνατο της Νταϊάνα
12:01
Κρήτη: Άγρια επίθεση σε 19χρονο από ομάδα νεαρών - Τρεις συλλήψεις ανάμεσα τους ανήλικος
11:55
Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε πορτοκαλί συναγερμό η Αττική
11:49
City4All: Εφαρμογή μαθητών για την εξυπηρέτηση ΑμεΑ υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής
11:44