Κύπρος: Δεύτερη σύλληψη για την απαγωγή των μαθητών
Στη σύλληψη και δεύτερου προσώπου αναφορικά με την υπόθεση απαγωγής των δύο 11χρονων μαθητών από σχολείο στη Λάρνακα προχώρησε σήμερα η Αστυνομία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης, πρόκειται για φίλο του δράστη, νοσηλευτής στο επάγγελμα, τον οποίο ο 35χρονος κατονόμασε στη γραπτή κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην κατάθεσή του ο δράστης, λόγω επαγγέλματος, ο φίλος του τού εξασφάλιζε συνταγές για ηρεμιστικά φάρμακα, τα οποία παρέδιδε στον 35χρονο.
Σημειώνεται ότι χθες, Πέμπτη, η αστυνομία πήρε βιντεοσκοπημένη κατάθεση από τους δύο11χρονους μαθητές.
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, δήλωσε ότι η κατάθεση ελήφθη παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πότε ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
05:00
Εγγραφές για τις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) - Πότε λήγει η προθεσμία
04:00
Τι αλλάζει στα δικαιώματα συγγενών και συντρόφων με το νέο κληρονομικό δίκαιο
03:00
Αυτά είναι τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
02:00