Τραγωδία στις γαλλικές Άλπεις: Νεκρός από τα πυρά κυνηγού 34χρονος Βρετανός
Ένας 34χρονος Βρετανός ποδηλάτης σκοτώθηκε από σφαίρα κυνηγού στην περιοχή Les Gets στις γαλλικές Άλπεις, με τον αρμόδιο εισαγγελέα να διατάσσει έρευνα για ανθρωποκτονία.
Το θύμα, ιδιοκτήτης εταιρείας catering της περιοχής, ήταν έμπειρος ποδηλάτης και εξοικειωμένος με τις ποδηλατικές διαδρομές της περιοχής. Ο 22χρονος κυνηγός που μετά το γεγονός διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, συμμετείχε σε «εκδήλωση» του τοπικού κυνηγετικού συλλόγου.
«Βρισκόμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές σχετικά με τον θάνατο ενός Βρετανού στη Γαλλία και είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια στην οικογένειά του», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής κυβέρνησης σχολιάζοντας το περιστατικό.
Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία κυνηγιού και άγριας ζωής της Γαλλίας (ONCFS), 13 άνθρωποι έχουν πεθάνει σε ανάλογα περιστατικά, ενώ πάνω από 110 έχουν τραυματίστεί από τις αρχές του έτους μέχρι την 1η Ιουνίου.
Τουρκία: Ρώσος πυγμάχος πανηγύριζε τη νίκη του μέσα σε ρινγκ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από φιλάθλους (vid)
23:10
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57
Τραμπ: «Κάνω καλές συζητήσεις» με Πούτιν και Ζελένσκι για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
22:45
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33