ΚΟΣΜΟΣ

Η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους «Αγριόχοιρους» στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις

Η μεγάλη έκπληξη που περίμενε τους «Αγριόχοιρους» στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις
Capture/Youtube/TheEllenShow

Μήνες μετά την μεγάλη περιπέτειά τους, τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας των Αγριόχοιρων και ο προπονητής τους βρέθηκαν καλεσμένοι στην δημοφιλή αμερικάνικη εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με ένα από τα ινδάλματά τους, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ντυμένοι με φανέλες που έγραφαν «Αγριόχοιροι», τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν παγιδευμένοι στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης και την διάσωσή τους, η οποία απαίτησε εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς και γρήγορα αντανακλαστικά.

Η παρουσιάστρια δώρισε σε κάθε ένα από τα παιδιά και τον προπονητή από μία φανέλα και αφού αποκάλυψε ότι ο αγαπημένος τους παίκτης είναι ο Σουηδός, τον… εμφάνισε από τα παρασκήνια.

Ο Ιμπραΐμοβιτς χαιρέτησε κάθε έναν από τους καλεσμένους ξεχωριστά και τους συνεχάρη για την γενναιότητα που έδειξαν.

«Νόμιζα ότι ήμουν γενναίος, αλλά αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα, είναι πολύ γενναιότεροι από εμένα. Πιθανότατα, αυτή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», είπε ο παίκτης, που αγωνίζεται στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

«Πίναμε νερό μόνο από τους σταλακτίτες»: Οι «Αγριόχοιροι» περιγράφουν την περιπέτειά τους

Τα όνειρα των Αγριόχοιρων

Τα παιδιά αποκάλυψαν ότι δεν γνώριζαν την έκταση που είχε λάβει η υπόθεση διάσωσής τους. Το ανακάλυψαν τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο.

Όταν η παρουσιάστρια τους ρώτησε αν πράγματι τρία από τα παιδιά είχαν τα γενέθλιά τους κατά τη διάρκεια των ημερών που ήταν εγκλωβισμένοι, ο μεταφραστής τους αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήταν τέσσερις οι εορτάζοντες.

Αναφορικά με το μέλλον που ονειρεύονται, οι μικροί δήλωσαν πως θέλουν να «μορφωθούν» και να έχουν «καλές δουλειές».

Thai cave boys surprised by their hero Zlatan on US talk show 'Ellen', by Ben Westcott, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ