Σαλβίνι: Η ιταλική κυβέρνηση θα προχωρήσει κόντρα στους οίκους αξιολόγησης και τους Ευρωπαίους
Ο γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, δήλωσε σήμερα το πρωί από τη λίμνη του Κόμο ότι «η ιταλική κυβέρνηση θα προχωρήσει, παρά τους οίκους αξιολόγησης, τους Ευρωπαίους επιτρόπους και κάποιες εσωτερικές ασυνεννοησίες». «Κάνω γιόγκα για να τα ξεπεράσω», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα.
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, παράλληλα, συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στα προβλήματα των Ιταλών. Όχι, για να τινάξουμε στον αέρα κυβερνήσεις ή για να φοβηθούμε οίκους αξιολόγησης, οι οποίοι στο παρελθόν απέτυχαν στις κρίσεις τους, όπως θα συμβεί και αυτή την φορά. Είναι ένας καλός προϋπολογισμός και θα πάμε μέχρι τέλους».
Σαλβίνι κατά Γιούνκερ: Του έχει μείνει λίγος χρόνος, ας πιει έναν καφέ
«Η Ιταλία είναι μια γερή χώρα και η προοπτική της οικονομίας της είναι σταθερή. Οι ειδικοί μου λένε ότι αυτό είναι κάτι το σημαντικό», κατέληξε ο Ματτέο Σαλβίνι.
«Σήμα Διαφορετικότητας»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα
02:00
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
01:00
Youth Pass: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
00:30
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58