ΗΠΑ: Και δεύτερο ύποπτο πακέτο με παραλήπτη τον Μπάιντεν
Και δεύτερο ύποπτο πακέτο με παραλήπτη τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν εντοπίστηκε στο Ντελαγουέρ, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.
Το πακέτο θεωρήθηκε ύποπτο, καθώς είχε ομοιότητες με μια σειρά άλλων πακέτων που εστάλησαν χθες, Τετάρτη, σε επιφανή πολιτικά πρόσωπα όπως ο Μπάρακ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον, αλλά και στα κεντρικά γραφεία του CNNi στην Νέα Υόρκη.
Το πακέτο είχε λάθος διεύθυνση και επιστράφηκε στον αποστολέα, ανέφεραν πηγές της αστυνομίας, σύμφωνα με το CNNi.
Πρόκειται για το ένατο πακέτο που εστάλη σε κάποιον που έχει ασκήσει κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.
Νωρίτερα σήμερα, ένα παρόμοιο πακέτο εστάλη σε μη κατοικημένο κτήριο στη συνοικία Τραϊμπέκα στο Μανχάταν, που αποτελεί την έδρα δύο επιχειρήσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Χολιγουντιανό αστέρα Ρόμπερτ ντε Νίρο.
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας παρατείνονται οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και ειδοηματικά όρια
12:57
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Ευθεία προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
12:51
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36