Επίθεση ενόπλων στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet
Άγνωστοι πυροβόλησαν προς τα γραφεία της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet σήμερα το βράδυ, στην Άγκυρα.
Όπως μεταδίδει η Zaman, τα γραφεία της εφημερίδας που βρίσκονται στην οδό Εσκί Σεχίρ, δέχτηκαν επίθεση από άγνωστους ενόπλους, οι οποίοι πυροβόλησαν τέσσερις με πέντε φορές στοχεύοντας προς το κτίριο με αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετά τζάμια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Μεγάλη αστυνομική δύναμη βρίσκεται στα γραφεία της εφημερίδα και διενεργεί έρευνα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί από την επίθεση σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
ΔΙΕΘΝΗ