Αργυρόκαστρο: Νεκρός ο Βορειοηπειρώτης που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Νεκρός είναι ο ομογενής, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών στο Αργυρόκαστρο, αφού η αστυνομία κατέβασε την Ελληνική σημαία που είχε υψώσει στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Κατά το himara.gr, o νεαρός είχε κρυφτεί στο υδραγωγείο του χωριού και υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας σκοτώθηκε από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις.
Νωρίτερα, όπως είχε γίνει γνωστό, ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ εναντίον τους.
Σύμφωνα με αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης ο ομογενής πυροβόλησε κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας και στη συνέχεια διέφυγε στην ορεινή περιοχή για να αποφύγει την σύλληψη.
Έπειτα, ο άνδρας αναζητούνταν από την αλβανική αστυνομία, ενώ οι Αρχές του Αργυρόκαστρου ζήτησαν και τη συμβολή των ειδικών δυνάμεων "Rinea". Στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο που έσπευσε στην περιοχή από τα Τίρανα.
Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας πρόκειται για τον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα με καταγωγή από τα Ιωάννινα.

Μέσω του Gov.gr Wallet η επίδοση δημοτικών οφειλών στους πολίτες από 16 Ιουλίου
12:27
Μαρινάκης: Η εξεταστική ο μόνος τρόπος να φωτιστούν πολλά σημεία του ΟΠΕΚΕΠΕ (vid)
12:22
Δωρεάν σεμινάριο ναυαγοσωστικής από τον Δήμο Αθηναίων
12:18
Δύο ηλικιωμένοι πνίγηκαν το τελευταίο 24ωρο σε παραλίες της Κατερίνης και της Αίγινας
12:09