Γαλλία: Συνελήφθη η γυναίκα που απειλούσε να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο
Η γαλλική αστυνομία κρατεί μια γυναίκα σε νοσοκομείο της Δουνκέρκης στη βόρεια Γαλλία, η οποία απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα προκαλώντας πανικό.
Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η γυναίκα απείλησε για βόμβα μετά την είσοδό της στη μονάδα εκτάκτων περιστατικών του νοσοκομείου.
Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία απέκλεισε την περιοχή και ανέπτυξε ομάδα πυροτεχνουργών στις εγκαταστάσεις.
"Το άτομο αυτό είναι υπό τον έλεγχο της αστυνομίας", αναφέρει η ανακοίνωση.
Η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord ανέφερε στην ιστοσελίδα της ότι μια γυναίκα απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα στις εγκαταστάσεις τοπικού νοσοκομείου και ότι όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα στο Twitter της γαλλικής εφημερίδας δείχνουν περιπολικά της αστυνομίας να αποκλείουν την περιοχή.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες σε σχέση με το περιστατικό της απειλής για βόμβα θα πρέπει να αποσαφηνιστούν από δικαστική έρευνα. Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα: «Φεύγω με την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη»
18:35
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη φωτιά στην Κορινθία - Επιχειρούν 11 εναέρια μέσα
18:23
Απορρίπτει το Ιράν τη συμφωνία Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας και Πακιστάν - «Είναι μόνο στα χαρτιά»
18:12
Έσβησε η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο Αττικής - Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στη Θέρμη
18:04