Γάζα: Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν τον τηλεοπτικό σταθμό της Χαμάς
Τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, βομβάρδισαν σήμερα ισραηλινά αεροσκάφη, μετά από προειδοποιητικές βολές που έριξαν σε κοντινές περιοχές για την εκκένωση της περιοχής, δήλωσαν Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι και αυτόπτες μάρτυρες.
Για την ώρα, το υπουργείο Υγείας της Γάζας κάνει λόγο για 3 Παλαιστίνιους τραυματίες από την αεροπορική επιδρομή στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Aqsa, μεταδίδει το Reuters.
Από την επιδρομή καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις του σταθμού στην πόλη της Γάζας και γειτονικά κτίρια, ενώ ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσει σύντομα να εκπέμπει.
Κάτοικοι της περιοχής είχαν διαφύγει μετά από καλέσματα του Ισραήλ να εκκενώσουν την περιοχή και την εκτόξευση τουλάχιστον πέντε προειδοποιητικών πυραύλων, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.
Νωρίτερα, τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι ένοπλοι σκοτώθηκαν από ισραηλινές αεροπορικές επιθέσεις, ανακοίνωσε το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu κάνει λόγο από την πλευρά του για τρεις Παλαιστίνιους νεκρούς, επικαλούμενο το υπουργείο Υγείας της Γάζας.
Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών δυνάμεων ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα στους δημοσιογράφους την ενίσχυση των δυνάμεων στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας.
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της ώρας - Ποια Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
00:30
«Μαύρα σύννεφα» στη διπλωματία: ΗΠΑ και Ιράν... χάνονται στους όρους και μιλούν μέσω απειλών
23:58
Κακοκαιρία με βροχές και χιόνια στα ορεινά Πέμπτη και Παρασκευή - Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
23:46