Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα 12χρονο κορίτσι, είναι ο απολογισμός συμπλοκής που σημειώθηκε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Αλαμπάμα, το βράδυ της Πέμπτης.
Όλα ξεκίνησαν με έναν καυγά ανάμεσα σε έναν 18χρονο και τον 21χρονο δράστη, σύμφωνα με τις Αρχές. Όπως αναφέρει το CNNi, η αιτία του διαπληκτισμού δεν είναι γνωστή προς το παρόν, ενώ πιστεύουν πως ο 18χρονος ήταν άοπλος.
Ο 21χρονος πυροβόλησε τον νεαρό στο στήθος και έπειτα προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια του εμπορικού κέντρου να τον πυροβολήσει θανάσιμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει γίνει γνωστό από ποιον δέχθηκε τα πυρά το ανήλικο κορίτσι.
Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. Το κορίτσι υπεβλήθη σε επέμβαση και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Όσον αφορά τον 18χρονο, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση παρά μόνο πως όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.
Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Πολωνός πρόεδρος για την πολιτική κρίση - Κορυφώνεται η σύγκρουση
11:52
Πύραυλοι εδάφους - αέρος προστατεύουν το θέρετρο του Τραμπ Μαρ α Λάγκο - Το σκεπτικό της απόφασης
11:50
Φονικές πλημμύρες στη Συρία: Επτά νεκροί, ανάμεσά τους πέντε παιδιά – Τέσσερις αγνοούμενοι
11:39
Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις έρευνες κατά Τραμπ που σχεδιάζουν οι Δημοκρατικοί αν κερδίσουν
11:28