ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βίασε 42χρονη και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει, αφού είχε σκοτώσει τον σύζυγο και τον γιο της

ΗΠΑ: Βίασε 42χρονη και την ανάγκασε να αυτοκτονήσει, αφού είχε σκοτώσει τον σύζυγο και τον γιο της
Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/LYNN BO BO

Μία 42χρονη γυναίκα βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, αφού πρώτα αναγκάστηκε να δει τον σύζυγό της αλλά και τον 4χρονο γιο τους να εκτελούνται από έναν 19χρονο.

Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως η 42χρονη Lora Joy Smith αυτοκτόνησε, αλλά η έρευνα των Αρχών έδειξε πως ο 19χρονος, βοσκός στο επάγγελμα, ήταν αυτός που την ανάγκασε να πέσει από γκρεμό. Προηγουμένως, είχε σκοτώσει τον σύζυγό της, Ράιν και τον 4χρονο γιο τους, Κέιλεμπ.

Σύμφωνα με αναφορές του κατηγορητηρίου ο βοσκός πυροβόλησε τον 43χρονο σύζυγο στο κεφάλι, όταν του ζήτησε να προσέχει την καραμπίνα που κουβαλούσε. Ο νεαρός ενοχλήθηκε, τον σκότωσε και έπειτα πυροβόλησε και τον γιο του…

Ο 19χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος και με κατηγορίες βιασμού και δολοφονίας της 42χρονης μητέρας, ενώ αρχικά είχε κατηγορηθεί μόνο για τις δύο ανθρωποκτονίες.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού, δηλώνοντας πως δεν είχε ποτέ σεξουαλικές επαφές στη ζωή του. Γενετικό υλικό του εντοπίστηκε όμως τόσο στο εσώρουχο όσο και στον κόλπο της γυναίκας και ο δικηγόρος του 19χρονου, παραιτήθηκε.

Ο νέος συνήγορός του υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος και ότι την οικογένεια δολοφόνησαν δύο άγνωστοι άντρες. Η μητέρα του 19χρονου ισχυρίζεται πως το παιδί της αναγκάστηκε να ομολογήσει τις ανθρωποκτονίες.

Οι εισαγγελείς, σύμφωνα με τη The Sun, δήλωσαν πως ο βοσκός έδειξε στην αστυνομία πού ήταν κρυμμένη η σορός του 4χρονου, ενώ ερευνάται το ιστορικό στον υπολογιστή του βοσκού και αναφέρεται πως οι ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού που επισκεπτόταν θεωρούνται «ενδιαφέρουσες για την εξιχνίαση της υπόθεσης».

Ο 19χρονος είναι αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη και η ετυμηγορία θα βγει τον Δεκέμβριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ