Brexit: Παραιτήθηκε υφυπουργός της κυβέρνησης
Υφυπουργός της κυβέρνησης της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζας Μέι υπέβαλε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο που προτείνει η αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος για την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ανέφερε η εφημερίδα «The Telegraph».
Ο Σαμ Τζίμα, υφυπουργός αρμόδιος για τα Πανεπιστήμια, την Επιστήμη, την Έρευνα και την Καινοτομία, βουλευτής των Τόρις, έκρινε ότι το σχέδιο που εισηγείται η Μέι δεν είναι «προς το βρετανικό εθνικό συμφέρον» και ότι εάν τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων το ψηφίσουν θα παραδώσουν άνευ όρων στις Βρυξέλλες «τη φωνή μας, την ψήφο μας και το βέτο μας», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συντηρητικής εφημερίδας.
Κατά την ίδια πηγή, η Ντάουνινγκ Στριτ είναι ενήμερη και θα κάνει σχόλια για την απόφαση του υφυπουργού εν ευθέτω χρόνο, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Το υπέρ γεύμα της Λαμπρής: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να αποφύγουμε τη δυσφορία
13:06
Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νίσυρο για πυροτεχνήματα και κροτίδες
12:56
Ουκρανία: Πασχαλινή κατάπαυση πυρός από τον Πούτιν - Πότε θα σιγήσουν τα όπλα
12:45
Τσατραφύλλιας στο CNN Greece: Με μπουφάν η Ανάσταση, ηλιόλουστο το Πάσχα - Ο καιρός της επιστροφής των εκδρομέων
12:42