Ντομπρόφσκις: Η Κομισιόν παρακολουθεί τις επιπτώσεις που θα έχουν στον προϋπολογισμό τα μέτρα Μακρόν
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί τις επιπτώσεις που θα έχουν στον γαλλικό προϋπολογισμό τα νέα φορολογικά μέτρα που σχεδιάζει να εφαρμόσει από το νέο έτος η κυβέρνηση»: αυτό δήλωσε λίγη ώρα μετά από τις ανακοινώσεις του Εμανουέλ Μακρόν ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόφσκις.
«Παρακολουθούμε στενά τα πιθανά νέα μέτρα που ανακοινώνονται, αλλά δεν μπορούμε να σχολιάσουμε πριν ανακοινωθούν κανονικά και λεπτομερώς» είπε ο ίδιος, μιλώντας σε Ευρωβουλευτές.
Ο Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα μια σειρά μέτρων ελάφρυνσης των οικονομικά ασθενέστερων, μεταξύ των οποίων αύξηση του κατώτατου μισθού από τον Ιανουάριο.
Στόχος του ήταν να κατευνάσει την ένταση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τα «κίτρινα γιλέκα».
SPONSORED
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίξει ρόλο κομπάρσου - Ανοίγουν τον δρόμο στον Τσίπρα
14:47
Ευρωπαικό καμπανάκι: 9 στους 10 νέους χρησιμοποιούν το κινητό ενώ οδηγούν
14:46
Αιματηρό επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων στη Ραφήνα - Τρεις τραυματίες
14:34
Η Ευρώπη χαιρετίζει την πρόταση Ζελένσκι για απευθείας συνάντηση με τον Πούτιν
14:29