Ισχυρή έκρηξη σε εστιατόριο στην Ιαπωνία - Τουλάχιστον 40 τραυματίες
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε εστιατόριο στην πόλη Σαππόρο της Ιαπωνίας, στις 20:30 (τοπική ώρα), περίπου τρία χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, ενώ περισσότεροι από 40 είναι οι τραυματίες.
Οπως αναφέρει η Telegraph, επικαλούμενη ιαπωνικά ΜΜΕ, προς το παρόν τα αίτια της έκρηξης είναι άγνωστα, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα η αστυνομία και δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, ένας άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για περισσότερους από 40 τραυματίες.
Όπως μεταδίδει το ιαπωνικό δίκτυο NHK, από την έκρηξη έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές σε διπλανά κτίρια, σπίτια και χώρους εστίασης.
Αμέσως μετά την έκρηξη το κτήριο τυλίχτηκε σε φλόγες και οι τοίχοι του κατέρρευσαν. Στέγες και παράθυρα από τα κοντινά κτήρια καταστράφηκαν από το ωστικό κύμα, όπως μεταδίδει η ειδησεογραφική ιστοσελίδα The Mainichi.
«Θέλω να το επιλύσω»: Συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια επιζητά ο πρίγκηπας Χάρι
21:09
Σπάνιο θέαμα στη Λήμνο: Ελάφι κάνει «βουτιά» σε απόσταση αναπνοής από την ακτή
20:59
Ηχηρή παρέμβαση ΕΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ακυρο και ανίσχυρο - Αλληλεγγύη σε Ελλάδα, Κύπρο»
20:50
Αεροσκάφη και drone στη Μαύρη Θάλασσα στέλνει το ΝΑΤΟ μετά τις επιθέσεις σε πλοία
20:40