Η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έκρηξη βόμβας στα γραφεία του ΣΚΑΪ
Οι ΗΠΑ καταδικάζουν «κάθε προσπάθεια βίας και εκφοβισμού της ελευθερίας του Τύπου», τονίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχολιάζοντας τη βομβιστική επίθεση εναντίον των γραφείων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Απαντώντας σε ερώτηση του ιστότοπου Hellas Journal, εκπρόσωπος του Αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε πως οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.
«Είμαστε ανακουφισμένοι από το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη και αναμένουμε ότι οι υπεύθυνοι θα προσαχθούν σύντομα στη δικαιοσύνη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν κάθε προσπάθεια χρησιμοποίησης βίας για τον εκφοβισμό και τη φίμωση του ελεύθερου Τύπου», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.
ΕΛΛΑΔΑ
Ένοχοι οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών - Οι ποινές
11:58
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Κορκίδης: Στάσιμες πωλήσεις στις εκπτώσεις - Περιορισμένη αύξηση του τζίρου
11:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για συμφωνία με Chevron: «Καμία απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων - Χτύπημα στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο»
11:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαζαρίδης για πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόβλημα αποδείχθηκε βαθύ και διαχρονικό»
11:47
CULTURE