ΚΟΣΜΟΣ

Ινδονησία: Νεκρή η σύζυγος του τραγουδιστή της μπάντας που «κατάπιε» το τσουνάμι

Ινδονησία: Νεκρή η σύζυγος του τραγουδιστή της μπάντας που «κατάπιε» το τσουνάμι
instagram

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων από το φονικό τσουνάμι που έπληξε τις ακτές της Ινδονησίας το Σάββατο, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για 429 νεκρούς. Ανάμεσα στα θύματα είναι και η σύζυγος του τραγουδιστή του συγκροτήματος Seventeen, το οποίο ξεκληρίστηκε όταν τα μέλη του παρασύρθηκαν από τα κύματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους.

Τα κύματα του τσουνάμι παρέσυραν τη σκηνή και όσους παρακολουθούσαν τη συναυλία. Δύο μέλη του συγκροτήματος, ένας εκ των οποίων ο μάνατζερ, σκοτώθηκαν.

Την συναυλία όμως παρακολουθούσε και η σύζυγος του τραγουδιστή Riefian Fajarsyah, η οποία μετά το «χτύπημα» των φονικών κυμάτων αγνοείτο. Ο Fajarsyah όλες αυτές τις ημέρες την αναζητούσε εναγωνίως, ενώ έκανε εκκλήσεις μέσω των social media για όποιον γνώριζε κάτι.

Μάλιστα τη Δευτέρα ανήρτησε μια φωτογραφία τους μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, στο Παρίσι, με τη λεζάντα «Σήμερα, είναι τα γενέθλιά σου. Γύρισε σπίτι αγαπημένη μου».

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, ωστόσο, η σύζυγός του δυστυχώς, βρέθηκε νεκρή.

Οι εικόνες με τον τραγουδιστή να βρίσκεται πάνω από το φέρετρό της και να κλαίει με λυγμούς είναι συγκλονιστικές. Συγκινητικές ήταν και οι αναρτήσεις του στο Instagram με φωτογραφίες της αγαπημένης του, στις οποίες έγραφε «πώς μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα;».

Το ζευγάρι είχε βρεθεί και στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό, με την Sahara να δημοσιεύει εντυπωσιακές φωτογραφίες από πολλά μέρη της χώρας μας. Είχαν επισκεφτεί τον Παρθενώνα, τα Μετέωρα, αλλά και τη Σαντορίνη.

https://www.instagram.com/p/BrfQR_Gli3e

ΔΗΜΟΦΙΛΗ