Αιματοβαμμένες εκλογές στο Μπαγκλαντές: Συγκρούσεις με νεκρούς και τραυματίες
Τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα σε διάφορες περιοχές του Μπανγκλαντές, κυρίως μεταξύ υποστηρικτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας, τον Σόχελ Ράνα, τα επτά από τα θύματα είναι υποστηρικτές της κυβέρνησης και πέντε προέρχονται από τον αντιπολιτευόμενο συνασπισμό.
Ο εκπρόσωπος έκανε λόγο για «περισσότερους από 20» τραυματίες ενώ λίγο νωρίτερα η εφημερίδα Daily Star ανέφερε ότι είναι «πολλές εκατοντάδες».
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, κάποια από τα θύματα δέχτηκαν πυρά αστυνομικών που προσπαθούσαν να σταματήσουν τα «μέλη ριζοσπαστικών δυνάμεων» που επιχείρησαν να επιτεθούν σε εκλογικά τμήματα.
Στο μεταξύ, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 24, μετέδωσε ότι η απερχόμενη πρωθυπουργός Σεΐχ Χασίνα οδεύει προς μια «μεγάλη νίκη» στις εκλογές και ότι το κυβερνών κόμμα έχει ήδη κερδίσει 19 από τις 300 έδρες του κοινοβουλίου, ενώ η αντιπολίτευση δεν εξασφαλίζει καμία προς το παρόν.
Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά τη Δευτέρα.
SPONSORED
Η Τζένιφερ Λόπεζ με δημιουργία Ρίτσαρντ Κουίν στην πρεμιέρα του «Office Romance» στο Λονδίνο
13:27
Στη Βουλή δικογραφία κατά Φλωρίδη μετά από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
13:20
Χαρδαλιάς για εμπρησμό σε τρία οχήματα της Περιφέρειας: «Θα αποκαλυφθούν και θα λογοδοτήσουν»
13:16
Στο συρτάρι προσώρας το τουρκικό νομοσχέδιο της «Γαλάζιας Πατρίδας»
13:15