ΗΠΑ: Αστυνομικός έβγαλε… νοκ άουτ επίδοξους βιαστές
Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις άστεγοι άνδρες που παρενοχλούσαν μία επιβάτη στο μετρό της Νέας Υόρκης, αφού αστυνομικός τους αντιμετώπισε μόνος του και τους έβγαλε νοκ άουτ!
Όπως δήλωσε ο Σάιντ Αλί, πλησίασε την ομάδα των ανδρών μετά από παράπονα της ίδιας πως δεχόταν παρενόχληση από εκείνους και τους ζήτησε ευγενικά να φύγουν. Αυτοί όμως δεν τον υπάκουσαν και άρχισαν να κατευθύνονται κατά πάνω του.
Ο ίδιος αποκαλύπτει πως πριν αποφασίσει να λάβει δράση, αισθάνθηκε το άγχος να τον κατακλύζει.
Οι φερόμενοι ως δράστες ήταν αρκετοί αλλά ο αστυνομικός δεν σκέφτηκε στιγμή να βγάλει όπλο εναντίον τους και τους αντιμετώπισε μόνο με το γκλοπ του!
Μάλιστα, όταν ένας από τους άνδρες έπεσε στις ράγες του μετρό, ο Αλί τον τράβηξε άμεσα πάνω.
Για τη θαρραλέα του ενέργεια απέσπασε βραβείο από την πόλη της Νέας Υόρκης, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάζιο καθώς και αξιωματούχοι της αστυνομίας του απέδωσαν τα εύσημα.
Εκλογές στις ΗΠΑ: Το εκλογικό «όπλο» του Τραμπ που μπορεί να μην αποδώσει - Οι 15 κρίσιμες έδρες
19:51
Ισραήλ - Άιζενκοτ: Η διακοπή της αμερικανικής βοήθειας δείχνει ότι ο Νετανιάχου πρέπει να φύγει
19:47
Σκηνές έντασης στο Παρίσι - Φοιτητές επιχειρούν να διαδηλώσουν γύρω από τη Σορβόνη
19:42
Δολοφονία Καρυώτη στη Ρόδο: Ισόβια στον γιο του και δις ισόβια στον συνεργό του
19:37