Πολωνία: Τραγωδία με πέντε νεκρούς σε «escape room» - Δεν μπορούσαν να βγουν από πουθενά
Τραγικό θάνατο, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε «escape room» βρήκαν πέντε γυναίκες στην Πολωνία.
«Οι νεκροί είναι όλες γυναίκες. Ένας άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας» δήλωσε σε μια τηλεφωνική επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας του Κοστζαλίν (στο βόρειο τμήμα της χώρας), Τομάζ Κουμπιάκ.
«Τα θύματα αυτής της τραγωδίας είναι παιδιά ηλικίας 15 ετών, νεαρά κορίτσια που γιόρταζαν κάποια γενέθλια», δήλωσε αργότερα ο υπουργός Γιοάχιμ Μπρουντζίνσκι, στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24.
Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 17.15 τοπική ώρα (18.15 ώρα Ελλάδας), ενώ η επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων στο σημείο συνεχιζόταν μία ώρα μετά, σύμφωνα πάντα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής, ωστόσο το υπουργείο Εσωτερικών επισήμανε ότι έδωσε διαταγή στις πυροσβεστικές δυνάμεις να ελέγχουν τα μέτρα αντιπυρικής προστασίας σε όλα τα «escape rooms» της Πολωνίας, ο αριθμός των οποίων υπολογίζεται σε περίπου 1000.
Οδηγός στη Θεσσαλονίκη επιχείρησε να χτυπήσει αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο - Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς δίπλωμα
09:49
Αγορές: Ράλι στην Ασία έφερε η εκεχειρία ΗΠΑ και Τραμπ, κέρδη 4% για τον Nikkei - Στα 71.000 δολάρια το bitcoin
09:41
Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν καλώδια από εργοτάξιο του ΟΣΕ και εμβόλισαν περιπολικό για να ξεφύγουν
09:26
Νέα εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Πιονγκγιάνγκ - Σε συναγερμό Σεούλ και Ουάσινγκτον
09:13