Κολομβία: Η «υποδοχή» κρατούμενων σε παιδόφιλο πάστορα που βίασε και σκότωσε 12χρονη
Βίντεο στο οποίο παιδόφιλος πάστορας δέχεται επίθεση από κρατούμενους της φυλακής του Βιλιαβισένσιο της κεντρικής Κολομβίας, κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Οι κρατούμενοι έχουν αναγκάσει τον πάστορα να καθαρίσει τους τοίχους των τουαλετών με οδοντόβουρτσα, φορώντας μόνο το εσώρουχό του. Το συμβάν καταγράφθηκε από τρόφιμο και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και σχολίων.
Την Πρωτοχρονιά ο Gomez Vaca αποπλάνησε την 12χρονη Angie Lorena Nieto, οδηγώντας την σε ερημική τοποθεσία όπου την κακοποίησε σεξουαλικά και μετά τη σκότωσε.
Ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά του στις Αρχές όταν μάρτυρες δήλωσαν πως είδαν την ανήλικη να φεύγει μαζί του. Ο πάστορας κρίθηκε ένοχος, περιμένοντας να του ανακοινωθεί η ποινή. Σύμφωνα με τοπικά μέσα πάντως, αντιμετωπίζει έως και 50 χρόνια φυλάκιση.
Οι κρατούμενοι της φυλακής που οδηγήθηκε, γνώριζαν ήδη ποιος είναι και τι έχει κάνει. Έτσι, όταν έφτασε, του επεφύλασσαν «σκληρή» υποδοχή.
Ενώ τραβούν βίντεο, τον υποχρεώνουν να ομολογήσει για άλλη μια φορά και «να ικετεύσει την οικογένεια του θύματός του για συγχώρεση».
Κάποια στιγμή ο παιδόφιλος άρχισε να κλαίει. «Πιστεύεις ότι το νεαρό κορίτσι δεν έκλαψε;» τού λένε.
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59