ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικό τέλος για την «πεζοπόρο με το μπικίνι»: Πέθανε από το κρύο μέσα σε χαράδρα

Τραγικό τέλος για την «πεζοπόρο με το μπικίνι»: Πέθανε από το κρύο μέσα σε χαράδρα
Facebook

Την τελευταία της πνοή, μέσα σε μια χαράδρα, άφησε η 36χρονη Τζίτζι Γου από το Ταϊβάν, γνωστή και ως η «πεζοπόρος με το μπικίνι», η οποία σκαρφάλωνε σε βουνά, για χόμπι, με αμφίεση... παραλίας.

Το χόμπι της ωστόσο αυτό, που την έκανε και παγκοσμίως γνωστή, αποδείχθηκε τελικά μοιραίο, καθώς πέθανε από το κρύο στο εθνικό πάρκο του Γιουσάν.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Τζίτζι έπεσε σε μια χαράδρα του πάρκου, στην προσπάθειά της να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή της Ταϊβάν. Αν και κατάφερε ωστόσο να καλέσει ένα φίλο της από δορυφορικό τηλέφωνο, τα σωστικά συνεργεία άργησαν να την εντοπίσουν.

Γιατί μπορεί να στήθηκε άμεσα επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό της, ωστόσο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών βρέθηκε μετά από 43 ώρες, παγωμένη από το «τσουχτερό» κρύο. Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν πως «έφυγε» από υποθερμία.

Η Γου ανέφερε, σε μήνυμά της προς την Πυροσβεστική, πως ήταν παγιδευμένη στο κάτω μέρος της χαράδρας και ανίκανη να κινηθεί λόγω των τραυματισμών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Σύμφωνα πάντως με το Apple Daily η 36χρονη δεν είχε εξασφαλίσει πρώτα άδεια εισόδου στο συγκεκριμένο πάρκο.

Η Γου είχε περίπου 14.000 πιστούς ακολούθους στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, «μαγνητίζοντάς» τους με τις τολμηρές και extreme περιπέτειές της.

Η νεαρή γυναίκα είχε κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 100 πεζοπορίες, προβάροντας τουλάχιστον 97 μπικίνι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ