ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Τριπλή δολοφονία με «κίνητρο» το πορνό

Φλόριντα: Τριπλή δολοφονία με «κίνητρο» το πορνό
SEMINOLE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

Ο εθισμός του στο ίντερνετ και το πορνό φέρεται να ώθησε έναν άνδρα από τη Φλόριντα να σκοτώσει τους γονείς και τον αδερφό του, ενώ προηγουμένως τους είχε κλέψει 200.000 δολάρια για να τα δώσει σε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, με την οποία διατηρούσε «σχέση» μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών.

Ο 29χρονος Γκραντ Αμάτο συνελήφθη τη Δευτέρα για την άγρια δολοφονία των τριών μελών της οικογένειάς του. Όπως αποκάλυψε ο επιζών αδερφός του δράστη στους ερευνητές, ο Γκραντ μιλούσε πολύ συχνά μέσω του διαδικτύου με μια γυναίκα από τη Βουλγαρία και μάλιστα της έστελνε εξωφρενικά ποσά τα οποία έκλεβε. Εκτός αυτού η γυναίκα αυτή φέρεται να ήξερε και τη διεύθυνση του σπιτιού του, γεγονός που ανησύχησε πολύ την μητέρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον δολοφόνο, οι γονείς του τού έδωσαν μια ευκαιρία να «αποτοξινωθεί» από το διαδίκτυο. Του είπαν να ακολουθήσει ένα «πρόγραμμα αποτοξίνωσης» για 60 μέρες μακριά από το ίντερνετ και τις ιστοσελίδες πορνό, αλλιώς θα έφευγε από το σπίτι τους.

Ο ύποπτος μπήκε στο ειδικό κέντρο και όταν γύρισε στο σπίτι του, οι γονείς του τού έθεσαν συγκεκριμένους κανόνες, όπως να μην ξαναέρθει σε επαφή με την Βουλγάρα και τον απείλησαν πως εάν δεν συμμορφωθεί με αυτούς θα έφευγε από το σπίτι οριστικά.

Ωστόσο, ο Γκραντ δεν ήθελε να σταματήσει την επικοινωνία με την γυναίκα, επαναλαμβάνοντας πως είναι η κοπέλα του.

Έτσι, εκδιώχτηκε από το σπίτι.

Οι γονείς και ο αδερφός του βρέθηκαν νεκροί την επόμενη μέρα.

Ο άνδρας φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και κατάθλιψη, ενώ είναι αντιμέτωπος με τριπλή δολοφονία πρώτου βαθμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ